Cheryl Cole pettäjämiehensä kanssa uudelleen naimisiin? Ystävät hylkäsivät

Viihdeuutiset · Stara.fi

Englantilainen supertähti Cheryl Cole tuli aikoinaan tunnetuksi Girls Aloud -tyttöbändin jäsenenä, mutta sittemmin soolouralle siirtynyt kaunotar tunnettiin X Factor -ohjelman brittiversion tuomarina. Nyt hän on ajautunut ongelmiin sekä työelämässä että vapaa-ajallaan.

Viime kuussa Cherylin kerrottiin nimittäin palanneen ex-aviomiehensä Ashley Colen luokse tämän taannoisesta uskottomuudesta huolimatta. Nyt The Sun -lehti kertoo Ashleyn suunnittelevan parhaillaan uutta kosintaa ja etsivän kihlasormusta.

Shokkikäänne on erottanut Cheryl Colen hänen ystävistään, jotka eivät sulata sitä, että Cheryl viettää aikaa entisen pettäjämiehensä kanssa. Myös Cherylin äiti Joan on varoittanut tytärtään palaamasta yhteen. Ashleyn äiti on puolestaan lehtitietojen mukaan innoissaan eroparin uudesta lähentymisestä.