Conan O’Brien kimppakyydissä: ”Saanko virtsata läppärilaukkuusi?”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippusuosittu Conan O’Brien on jo pitkään loistanut poissaolollaan suomalaisissa televisioruuduissa, mutta tilanne tulee pian korjautumaan. Kesäkuun alussa SuomiTV nimittäin ilmoitti hankkineensa O’Brienin uuden show’n ohjelmistoonsa 15. elokuuta alkaen.

Kerroimme eilen kuinka Conan oli kutsunut ohjelmaansa kaksi koomikkoa, jotka esiintyivät samaan aikaan. Nyt Conan on myös esitellyt kuinka kätevää on kimppakyytien järjestäminen esimerkiksi työpaikalle.

Videolla nähdään kuinka Conan nouti kolme ohjelmansa työntekijää kyytiinsä työmatkalla. Jutustelun lomassa Conan esitteli katuraivoaan ja pyysi lupaa saada virtsata työntekijänsä läppärilaukkuun. Lisäksi luvassa on monenmoista hauskanpitoa ja sekoilua.