Kielsikö pomo Facebookin? Ei hätää – tämä palvelu auttaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Monissa työpaikoissa on kielletty sosiaalisen median käyttäminen. Kieltolistoilla ovat erityisesti Facebook ja YouTube. Nyt ensinmainitun käyttäminen voi helpottua merkittävästi, kun uusi verkkopalvelu tekee siitä pomoystävällisemmän.

Hardlywork.in -niminen verkkopalvelu esittää nimittäin Facebookin sellaisessa muodossa, että pomon sattuessa paikalle se näyttää Facebookin sijaan excel-taulukolta. Amerikkalaisen Yale-yliopiston opiskelijoiden käynnistämä palvelu helpottaa siis merkittävästi pomopelkoa työpaikoilla, joissa Facebook on kielletty.

Palvelun käyttäjät voivat nyt pitää Facebook-ikkunaansa avoimena vaikka koko työpäivän ajan, ja sivullisesta tilanne näyttää siltä että henkilö työstäisi vaikkapa budjettilaskelmia ”niska limassa”. Palvelun 20-vuotias perustaja Bay Gross kertoo saaneensa ajatuksen palvelusta ystävänsä oltua työpaikassa, jossa Facebook oli kielletty. Nyt palvelulla on jo kymmeniätuhansia käyttäjiä.