Maailman typerin murhaaja kiinni rysän päältä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa ihmetellään parhaillaan erään newyorkilaisen miehen sekavia lausuntoja äitinsä kuolemaan liittyen. Miestä syytetään nyt nimittäin äitinsä murhasta, mutta mies on kertonut tapahtumista lyhyen ajan sisällä kaksi täysin poikkeavaa tarinaa.

41-vuotias mies soitti lauantaina hätäkeskukseen ja ilmoitti ensin tehneensä rikoksen puukottamalla oman 67-vuotiaan äitinsä kuoliaaksi. Paikalle lähetettiin useita poliisipartioita, mutta ennen kuin ne ehtivät perille mies soitti hätäkeskukseen uudelleen ja kertoi tällä kertaa äitinsä tehneen sittenkin itsemurhan.

Poliisien saavuttua paikalle Manhattanilla sijaitsevaan asuntoon löytyi sieltä niskaan ja ylävartaloon puukotettu äidin ruumis, New York Daily News uutisoi. Mies kuitenkin väittää vastoin ensimmäistä hätäpuheluaan, että äiti olisi itse puukottanut itseään ylävartaloon ja niskaan. Mies pidätettiin kuitenkin välittömästi ja nyt häntä odottaa murhasyyte.