Miss Brasilia ryöstettiin aseella uhaten kotiovellaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brasilian vaarallisuutta korostetaan usein turisteille, mutta eivät paikallisetkaan ole turvassa räjähdysmäisesti kasvavalta rikollisuudelta. Tämän on nyt saanut kokea myös maan hallitseva missikaunotar, Miss Brazil Debora Lyra.

Lyra oli lauantaina juuri saapumassa autollaan korkein muurein ympäröityyn kotiinsa Sao Paulossa, kun paikalle saapui aseistettu ryöstäjä. Hyvin pukeutuneeksi kuvailtu ryöstäjä uhkasi missiä pistoolilla ja vaati kaunottaren autoa ja käsilaukkua itselleen.

Ryöstetyssä käsilaukussa oli missin henkilöpapereita, matkapuhelin, luottokortteja. Varastettu auto oli palkinto viime vuonna kisatusta missimittelöstä. Missi vuodatti ryöstön jälkeen tuntojaan Twitter-blogissaan, jossa hän ihmetteli koska maansa rikosaalto saadaan loppumaan.