Nolo pakoyritys – vanki löytyi teinitytön matkalaukusta! Katso kuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vankilapakojen maailmassa on todennäköisesti nähty kaikki mahdolliset tavat saada rikollisia pois kiven sisästä. Hollywood-elokuvat ovat esittäneet valkokankailla toinen toistaan kekseliäämpiä keinoja.

Nyt eräs meksikolainen 19-vuotias teinityttö on jäänyt kiinni nolosti yrittäessään kirjaimellisesti kantaa miesystävänsä ulos vankilasta. Vankilassa istuva Juan Ramirez Tijerina halusi ulos linnasta, mutta hänen pakosuunnitelmansa ei ollut niitä nerokkaimpia.

Vankilan vartijat huomasivat teinitytön käyttäytyvän oudosti ja kantavan suurta matkalaukkua mukanaan. Vartijat pysäyttivät naisen ja avasivat laukun, josta ilmestyikin vankilassa 20 vuoden tuomiotaan suorittava mies. Mies passitettiin takaisin vankilaan ja teinityttö pidätettiin. Miehen tuomioon tullee lisää pituutta ja neitokainenkin on vaarassa joutua vankilaan.