AnnaSophia Robb ilakoi märkänä bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Teini-ikäinen amerikkalainen näyttelijäkaunotar AnnaSophia Robb on tehnyt itseään tunnetuksi jo useissa hienoissa elokuvarooleissa, mutta lopullinen läpimurto ja nousu kirkkaimpaan A-sarjaan on vielä antanut odottaan itseään. Tuoreet paparazzikuvat ovat askel siihen suuntaan.

AnnaSophia Robb on nyt nimittäin ikuistettu rannalla nauttimassa auringon lisäksi myös vesileikeistä. Bikineihin sonnustautunut neitokainen nimittäin kokeili miten sujuu melominen lainelaudalla. Ilmeistä päätellen se ei ollut ainakaan liian helppoa.

17-vuotias AnnaSophia Robb on yksi lupaavimpia teinitähtiä. Hän on tullut tunnetuksi rooleistaan muiden muassa elokuvissa Jali ja suklaatehdas, Silta salaiseen maahan ja Jmper. Tänä vuonna AnnaSophia nähdään yhdessä elokuvassa ja ensi vuonna ainakin kahdessa.