Idol-tuomari menehtyi 36-vuotiaana

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessakin suurta suosiota niittäneen Idols-ohjelman australialaisversion tuomari on menehtynyt 36-vuotiaana. Siviilissä Sony Musicin levypomona työskentelevä tähti löydettiin torstaina hengettömänä Sydneyssä sijaitsevasta kodistaan.

Levypomo ja televisiotähti Jay Dee Springbett löydettiin, kun hänen ystävänsä eivät saaneet mieheen yhteyttä ja ilmoittivat asiasta poliisille. Ensihoitajien saapuessa paikalle oli Springbett jo kuollut. Viranomaisten mukaan tapauksessa ei epäillä rikosta, Sydney Morning Herald uutisoi.

– Australian Idol-ohjelman perhe on surullinen Jay Deen kuoleman johdosta, ohjelmaa tuottava Fremantle Media totesi julkaisemassaan tiedotteessa.

Springbett oli mukana Australian Idol -ohjelmassa vuodesta 2009 saakka ja hän sai mainetta kilttin tuomarina.