Justin Bieber floppasi rajusti: ”Kuka olisi arvannut?”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituin teinitähti Justin Bieber on kymmenien miljoonien teinityttöjen päiväunien kohde. Hänellä on yli kymmenen miljoonaa seuraajaa Twitter-blogissaan, mutta ilmeisesti pikkutytöillä ei ole rahaa ostaa lehtiä.

Justin Bieber poseeraa parhaillaan maineikkaan Vanity Fair -lehden kansikuvassa, ja lehden uskottiin suorastaa lentävän kauppojen hyllyistä. Niiin ei kuitenkaan käynyt, sillä lopputulos oli täysin päinvastainen. Justinin tähdittämä numero on nimittäin ollut tähän mennessä heikoimmin myynyt Vanity Fair -numero peräti kahteentoista vuoteen, Women’s Wear Daily uutisoi.

Lehteä on virallisten myyntitilastojen mukaan myyty vain 246.000 kappaletta. Lehden edustaja tyytyi ihmettelemään, että ”Kuka olisi arvannut, että 12-vuotiaat eivät enää osta lehtiä?” Ennätystä pitää hallussaan heinäkuussa 1999 julkaistu numero, jonka kannessa komeili näyttelijä-laulaja Will Smith. Kyseessä ei ole lehtien ensimmäinen Bieber-floppi, sillä viime vuoden lokakuussa Teen Vogue -lehden Bieber-numeroa myytiin 12 prosenttia keskimääräistä vähemmän.

Viikonloppuna Justin Bieber oli liikkeellä New Yorkissa tyttöystävänsä Selena Gomezin kanssa, kun miljonääripari päätti suunnata jätskibaariin. Siellä Justin kuitenkin huomasi, että hänellä ei olekaan mukana tarpeeksi rahaa pariin jäätelöön. Hetken ihmettelyn jälkeen tilanteen nähnyt fani tuli apuun ja tarjoutui maksamaan supertähtien jäätelöt.