Justin Bieber rahattomana jätskibaarissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tämän hetken suosituin teinitähti Justin Bieber on VIP-vieras minne hän meneekin. 17-vuotias poptähti on ansainnut urallaan kymmeniä miljoonia, mutta rahat ovat tiukasti äidin ja managerin takana turvassa.

Viikonloppuna Justin Bieber oli liikkeellä New Yorkissa tyttöystävänsä Selena Gomezin kanssa, kun miljonääripari päätti suunnata jätskibaariin. Siellä Justin kuitenkin huomasi, että hänellä ei olekaan mukana tarpeeksi rahaa pariin jäätelöön. Hetken ihmettelyn jälkeen tilanteen nähnyt fani tuli apuun ja tarjoutui maksamaan supertähtien jäätelöt.

Syynä käteisen loppumiseen oli läheinen urheilukauppa, jossa Justin ja Selena tuhlasivat 700 dollaria, Hollywood Life raportoi. Justin työstää parhaillaan studiossa uutta albumiaan ja Selena keikkaile tällä hetkellä ahkerasti. Parin yhteinen aika on nykyisin siis varsin vähäistä.