Lapsi putosi 10. kerroksesta – nainen otti maassa kopin!

Ohhoh! · Stara.fi

Kiinassa on sattunut todellinen tragedia, joka muutui kuitenkin matkan varrella ihmepelastumiseksi. Kaksivuotias tyttölapsi putosi nimittäin lauantaina kerrostalon 10. kerroksesta, mutta selvisi hengissä sivullisen urotyön ansiosta.

31-vuotias Wu Juping kuuli lapsen äidin sydäntäsärkevän kirkaisun ja katsoi ylös. Hän huomasi jotain putoavan taivaalta. Juping juoksi nopeasti talon seinustalle, jossa hän onnistui saamaan kopin varmaan kuolemaan putoavasta pienokaisesta. Vauhti oli kuitenkin niin kova, että lapsi pääsi putoamaan myös naisen käsistä.

Pikkutyttö selvisi urotyön ansiosta hengissä, mutta sai putoamisessa vakavia vammoja. Vielä ei ole täyttä varmuutta vammojen laadusta, mutta ainakin aivot ja sisäelimet ovat todennäköisesti kärsineet vaurioita. Lisäksi tyttö sai luunmurtumia. Ilman Jupingin väliintuloa tyttö olisi kuollut välittömästi, China Central Television uutisoi.