Nicki Minaj sai järkyttävän suru-uutisen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippusuosioon nopeasti noussut naispuolinen trinidadilainen hiphop-tähti Nicki Minaj on menestynyt musiikillisesti hyvin, mutta myös hänen ulkonäkönsä on noteerattu laajasti. Nyt poppari on otsikoissa, koska hänen serkkunsa on murhattu.

Parhaillaan Britney Spearsin konsertissa lämmittelyartistina oleva Minaj sai maananaina kiertueelle järkyttävän uutisen. Hänen Nicholas-serkkunsa oli sunnuntaina murhattu New Yorkin Brooklynissä. Artisti kertoi suru-uutisesta Twitter-päivityksessään.

26-vuotias Nicki Minaj, oikealta nimeltään Onika Tanya Maraj, on syntynyt Trinidadissa ja Tobacossa. Hän sai levytyssopimuksen Young Money Entertainment -yhtiön kanssa elokuussa 2009 ja on hiljalleen tekemässä läpimurtoaan. Hänen esikoislevynsä Pink Friday julkaistiin 19. marraskuuta 2010, mutta jo pari vuotta aiemmin hän voitti Vuoden naisartisti -palkinnon Underground Music Awardseissa. Minaj varttui keskellä väkivaltaa. Laulajattaren isä oli alkoholisti, joka pahoinpiteli Minajin äitiä toistuvasti.