Rocktähti vuosiksi vankilaan – kulkematta lähtöruudun kautta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huumeiden kanssa jo vuosien ajan puuhastellut brittirokkari Pete Doherty on nyt viimein pääsemässä kiven sisään tarpeeksi pitkäksi aikaa. Taannoin rokkaria rangaistiin hänen tuotuaan huumeita oikeustalolle ja parhaillaan hän istuukin puolen vuoden huumetuomiota.

Seuraavaksi Doherty voi saada Saksassa jopa viiden vuoden ehdottoman vankilatuomion, mikäli sikäläinen tuomioistuin katsoo hänet syylliseksi. Oikeudenkäynti koskee tapausta, jossa Pete Doherty jäi kiinni murtauduttuaan päihdepäissään musiikkikauppaan.

Regensburgin syyttäjä vahvisti eilen, että syyte rokkaria vastaan tullaan nostamaan tuomioistuimessa. Brittirokkari oli rikkonut musiikkikaupan ikkunan ja varastanut sieltä kitaran ja levyjä. Myöhemmin murtosaalis löytyi hylättynä pihalta.