Una Healyn hameenalus vilahteli lavalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittimiesten mukaan maailman seksikkäimpien naisten joukkoon lukeutuva brittiläinen poptähti Una Healy nousi taannoin ensimmäistä kertaa otsikoihin ympäri maailmaa poseerattuaan brittilehden paparazzikuvissa.

Kyseisissä kuvissa hänet nähtiin rinnat paljaana ottaessaan Ibizalla rajatonta rusketusta ylävartaloonsa. Sittemmin The Saturdays -yhtyeen kaunotar on kertonut hävenneensä otoksia. Toissapäivänä Una Healy nousi lavalle Chester Rocks -festivaaleilla, jossa hän esiintyi erittäin lyhyessä vaaleanpunaisessa mekossa. Asun alta vilahteli eturivin katsojille hieman turhankin paljon.

28-vuotias irlantilaissyntyinen Una Healy tunnetaan Britanniassa parhaiten The Saturdays -yhtyeen jäsenenä, vaikka hän on yhtyeensä ainoa ulkomainen jäsen. 13-vuotiaasta saakka musisoinut ex-kitaristi soitti useissa bändeissä ja teki Irlannissa myös menestynyttä soolouraa ennen pestiään The Saturdays -yhtyeeseen vuonna 2007. Vuonna 2010 hänet rankattiin Brittilehden maailman seksikkäimpien naisten listalla sijalle 19. Una seurustelee rugby-tähti Ben Fodenin kanssa ja pariskunnalla on kaksi koiraa.