Audrina Patridge rinnat muokattiin uusiksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Televisiosta tuttu Audrina Patridge sai äskettäin runsaasti huomiota Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa, mutta alunperin hän tuli tunnetuksi suositusta realityohjelmasta. Äskettäin hänen ensimmäinen oma realitysarjansa alkoi Yhdysvalloissa, mutta se floppasi rajusti heti alussa.

Patridgen sarja ei onnistunut vetämään katsojia ruutujen ääreen, mutta hänen bikinivartalonsa kiinnostaa enemmän. Nyt Audrina Patridge nähdään poseeraamassa kesän kuumimmiksi väitetyissä uima-asuissa FHM-miestenlehden kannessa ja sisäsivuilla.

Viime aikoina myös kaunottaren parjatut silikonirinnatkin on nyt saatu näyttämään edes hieman luonnollisemmilta. Vielä ei kuitenkaan ole tietoa kuinka paljon kuvankäsittelyllä on ollut osuutta asiaan vai onko uuteen muotoon syynä kirurgin veitsellä tehty operaatio.

25-vuotias Audrina Patridge tuli vuonna 2005 tunnetuksi The Hills -realitysarjan tähtenä, mihin rooliin sarjan tuottaja löysi hänet uima-altaalta. Parhaillaan hän työstää omaa realitysarjaansa. Audrina on seurustellut hetken aikaa sekä vastanäyttelijänsä Brian Droletin että 30 Seconds To Mars -yhtyeestä tutun Shannon Leton kanssa.