Belen Rodriguez on riisunut ennenkin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallimaailman tuoreisiin tulokkaisiin lukeutuu monien muiden kaunotarten lisäksi myös argentiinalainen malli-näyttelijä Belen Rodriguez, joka on vasta viime kuukausina noteerattu laajemminkin viihdelehdissä.

Paparazzi- ja mallikuvien perusteella varsin hyvin bikineissä viihtyvä neitokainen on toki nähty ennen kuluvaa vuottakin vähissä vaatteissa. San Remon -laulufestivaalia viime vuonna Italiassa kaunistuttanut Belen Rodriguez on nyt ikuistettu kuvakokoelmaan, jossa saadaan ihastella hänen näyttävää bikinivartaloaan.

26-vuotias argentiinalainen Belen Rodriguez on tanssijana aiemmin elantonsa tienannut tumma kaunotar, josta on sittemmin tehnyt uraa myös mallina ja näyttelijänä. Hänen ensimmäinen roolinsa nähtiin vuonna 2007 televisiosarjassa Tintoria, ja sittemmin Belen on nähty yhteensä seitsemässä televisiosarjassa ja kahdessa elokuvassa. Näyttelemistä tunnetumpi hän on kuitenkin mallina.