Elisabetta Canalis toipuu erosta bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijäkomistus George Clooney ja hänen pitkäaikainen italialainen tyttöystävänsä Elisabetta Canalis erosivat kesäkuussa. Nyt kaunotar näyttää selvinneen erosta varsin hyvin ainakin paparazzikuvien perusteella.

Maailman tavoitelluimpiin sinkkuihin eronsa myötä noussut Canalis vietti tällä viikolla vapaa-aikaansa Italissa leppoisasti bikininen yläosiin pukeutuneena yhdessä ystäviensä kanssa. Kaunotar on viime päivinä nähty myös viettämässä runsaasti aikaa veljensä kanssa.

32-vuotias italialainen Elisabetta Canalis tunnetaan mallina ja näyttelijänä sekä Hollywood-tähti George Clooneyn tyttöystävänä. Kotimaassaan hän on suosittu televisiokasvo, joka on näytellyt myös muutamien elokuvien sivurooleissa. Hänen suosituin pestinsä oli kuitenkin Striscia La Notizia -ohjelmassa vuonna 2007.

Viime vuonna Canalis juonsi MTV-kanavallaTotal Request Live -ohjelmaa ja tänä vuonna hän tähditti hetken aikaa Leverage-televisiosarjaa. Elisabetta Canalis on poseerannut viime aikoina vähissä vaatteissa myös FHM-miestenlehden Saksan versiossa ja Roberto Cavallin alusvaatemalliston mainoskuvissa.