Janice Dickinson on pelottava ilmestys bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Helsingissä aikoinaan sairaalaan kiidätetty entinen huippumalli Janice Dickinson tunnetaan nykyisin television realitysarjan mallimammana. Hänet valittiin taannoin maailman kymmenen rumimman julkkiksen joukkoon.

Dickinson on tottunut kohahduttamaan, ja taannoin hän sai esimerkiksi porttikiellon julkkisystävänsä hautajaisiin. Nyt Dickinson on poseerannut paparazzeille rannalla bikineissä, mutta lopputulos oli hieman toista kuin nuoremmilla kaunottarilla. Kuvasta voidaan todeta edellä mainitun äänestystuloksen perusteet, sillä hänen alaston vartalonsa näyttää kaikkea muuta kuin luonnolliselta.

70-luvulla tunnetuksi tullut ja maailman ensimmäiseksi huippumalliksi itseään nimittävä Janice Dickinson teki näyttävän uran muotilehdissä ja -näytöksissä. Nykyisin hän lienee ainakin maailman pelätyin mallimamma. Amerikan huippumalli -ohjelman tuomari on käskyttänyt tiukkasanaisesti mallejaan jo vuosia maailman televisioruuduissa.