Kari Tapiolle tribuutti nuoremmalta polvelta Tampereella

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tamperelainen ravintola Hullu Poro lanseeraa heinäkuun ajaksi kotimaisen iskelmän teemaillan. Kuun jokaisena sunnuntaina lavalle nousee yksi suomalaisen iskelmätaivaan tähti, joka esittää jonkin kaikkien tunteman artistin tuotantoa.

Ensimmäisenä 10. heinäkuuta lavalle nousee Mikko Siltala, joka tulkitsee edesmennyttä Kari Tapiota. 17. heinäkuuta on puolestaan mahdollista päästä kuulemaan Olavi Virran legendaarista musiikkia ex-tangokuningas Jouni Kerosen laulamana.

– Iskelmägenre sopii minulle, ja innostuin Iskelmäsunnuntai-ajatuksesta välittömästi. On suuri kunnia päästä esittämään Olavi Virran hienoja kappaleita. Haluan tarjota yleisölle katsauksen Virran uraan ja elämään. Joillekin illan aikaiset kappaleet voivat olla matka muistoihin, kun taas osalle ne saattavat olla uutta kuultavaa, kertoo Jouni Keronen.