Katy Perryn muodonmuutos järkyttää

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Katy Perry on tottunut kohahduttamaan rohkeilla asuillaan, mutta nyt hänelle on sattunut muodonmuutoksen yhteydessä nolo moka. Kerroimme nimittäin pari päivää sitten kuinka Perry yritti vaalentaa hiuksensa, mutta niistä tulikin punaiset.

Perryn vahinko on sittemmin puhuttanut viihdelehdissä, eikä neitokainen ole kuvien perusteella suhtautunut vahingossa tapahtuneeseen muodonmuutokseensa kovin tyytyväisen oloisesti. Nyt hänen tuoreimmat kuvansa ovatkin saaneet aikaa suoranaisen vastalauseiden myrskyn, sillä yksinkertainen uusi hiustyyli on tyrmätty.

Vanity Fair -lehden avoimessa haastattelussa Katy Perry paljasti taannoin menettäneensä lapsuutensa vanhempiensa tiukan kristillisen uskonnon takia. Hänen vanhempansa eivät esimerkiksi antaneet Katyn lukea mitään muuta kirjaa kuin Raamattua ja kuunnella mitään muuta musiikkia kuin gospelia. Lehden kannessa neitokainen poseeraa tavoilleen uskollisena varsin rohkeasti.