Kelly Brookin niukka asu ihmetyttää

Viihdeuutiset · Stara.fi

Englantilainen mallikaunotar Kelly Brook on noussut parissa vuodessa tuntemattomuudesta kansainväliseksi tähdeksi. Talent-tuomaristossa nähty kaunotar voitti äänestykset maailman kauneimmasta julkkisvartalosta ja maailman kauneimmista sääristä.

Viime kuussa Brookin raskaus päättyi keskenmenoon ja Kelly vetäytyi julkisuudesta. Sittemmin hän on palannut julkisuuteen lomaillessaan Thom Evansin kanssa Mykonosin saarella Kreikassa sijaitsevalla nakurannalla. Tällä viikolla Kelly kuvattiin kotinsa liepeillä perin merkillisessä sporttiasussa ja minimaalisissa meikeissä.

31-vuotias englantilainen Kelly Brook on toiminut julkkisurallaan näyttelemisen ja mallintöiden lisäksi myös uimapukujen suunnittelijana. Vuonna 2006 hän julkisti myös oman uimapuku- ja vaatemalliston. Samana vuonna Kelly Brook sijoittui maailman seksikkäimpien julkkisnaisten listalla viidenneksi. Vuonna 2009 hän sijoittui viiden parhaan joukkoon FHM-lehden maailman seksikkäimmän naisen äänestyksessä ja kolme vuotta sitten ykköseksi The Sun -lehden äänestyksessä, jossa rankattiin julkkismaailman parhaita sääriä.

Kelly Brook