Mies sai golfpallosta päähän – isku pelasti hengen!

Ohhoh! · Stara.fi

Golfkausi on parhaillaan parhaimmillaan niin Suomessa kuin muuallakin pohjoisella pallonpuoliskolla. Eräs mies kiittää parhaillaan golf-harrastustaan elämästään. Lajin parissa sattuneen tapaturman ansiosta hänen pahanlaatuinen syöpänsä nimittäin löytyi.

Opiskelijapoika Chris Logan oli golfkentällä Pennsylvaniassa, kun toinen pelaaja Sean O’Hair iski pallon väärään suuntaan sillä seurauksella, että pallo osui Logania päähän. Opiskelija sai aivotärähdyksen, jonka takia nuori mies kiidätettiin varmuuden vuoksi sairaalaan. Sairaalareissun aikana ilmeni kuitenkin merkittävästi aivotärähdystä suurempi ongelma.

Lääkärit nimittäin tutkivat Loganin ja löysivät häneltä kurkkusyövän. Nyt syöpä kyettiin poistamaan vielä varsin helposti, mutta löytymättä jääneenä se olisi todennäköisesti kasvanut ja levinnyt Loganin kehoon kohtalokkain seurauksin. Onni oli siis onnettomuudessa. Logan uskoo, että kohtalo puuttui peliin ja ohjasi harhapallon hänen päähänsä.