Mitä ihmettä Austin Powers -tähdellä on päässään?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Wayne’s World -elokuvalla maailmanmaineeseen aikoinaan noussut koomikko Mike Myers tunnetaan nykyisin lähinnä Austin Powers -roolistaan samannimisissä menestyselokuvissa. Nyt supertähti on nähty Lontoossa.

Nyt Mike Myers on ihmetyttänyt asuvalinnallaan, sillä hänet bongattiin perjantaina Lontoon keskustassa erikoiseen kypärään sonnustautuneena. Vielä ei ole tietoa oliko kyseessä esimerkiksi jonkin roolihahmon asu, mutta joka tapauksessa komediatähti vieraili kypärä päässään ainakin parlamenttitalossa ja pubissa.

Ensimmäinen Austin Powers -elokuva sai ensi iltansa vuonna 1997. Austin Powersin lisäksi Myers on viime aikoina työstänyt uutta Shrek -elokuvaa. Myers on tehnyt edellä mainittujen roolin lisäksi suositut ääniroolit Shrek-elokuvissa.