Shokkipäätös: Viihdelehtien jättiläinen lopetetaan skandaalin takia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suurimpiin viihdelehtiin jo pitkään lukeutunut brittiläinen News of the World lopetetaan. Shokkipäätös syntyi tänään, kun lehden toimituksen rötöksistä on vuotanut julkisuuteen uusia pöyristyttäviä tietoja.

Lehden toimittajat ovat salakuunnelleet järjestelmällisesti ilmeisesti jopa tuhansien ihmisten puhelinviestejä. Salakuunneltujen joukossa on viihdealan supertähtiä, poliitikoita, rikoksen uhreja ja jopa kuninkaallisen perheen jäseniä. Toimittajat kuuntelivat jopa murhatun teinitytön puhelinvastaajaa.

Poliisin on pidättänyt skandaalin takia jo useita lehden toimittajia ja esimiehiä. Skandaalin takia mainostajat hylkäsivät lehden, joten Rubert Murdochin omistama mediakonserni News International päätti lopulta lakkauttaa sen kokonaan. Lehden viimeinen numero julkaistaan sunnuntaina.