Rumer Willisin paita paljasti liikaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijät Bruce Willis ja Demi Moore saivat aikoinaan yhteisen lapsen, Rumerin, joka on ollut otsikoissa useita kertoja paljastavien kuviensa merkeissä. Nyt lista saa jälleen jatkoa.

Nyt punatukkainen Rumer on ikuistettu shoppailemassa Los Angelesissa pieniin shortseihin pukeutuneena. Neitokainen oli ilmeisesti unohtanut napittaa paitansa, sillä se paljasti aivan liikaa neitokaisen rintamuksesta. Rumerin kuvista tulee mieleen lähinnä Lindsay Lohanin – ei niin näyttävät – taannoiset vilautukset.

Rumer Glenn Willis on 22-vuotias yhdysvaltalainen näyttelijä, joka tapailee tällä hetkellä Micah Albertia. Rumer teki debyyttinsä valkokankaalla Demi Mooren rinnalla elokuvassa Now and Then. Hän oli mukana myös elokuvassa Striptease, The Whole Nine Yards ja Hostage. Televisiossa hänet nähtiin taannoin 90210-televisiosarjan uudella tuotantokaudella. Rumer Willis tekee tällä hetkellä yhteistyötä Badgley Mischka -vaatemerkin kanssa. Taannoin hän poseerasi malliston upeissa mainoskuvissa.