Tältä Sinead O’Connor näyttää nykyisin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laulajatähti Sinead O’Connor nousi supersuosioon 90-luvun alussa, kun hänen Nothing Compares 2 U -kappaleensa nousi jättihitiksi ja muodostui lopulta ikivihreäksi slovariklassikoksi.

Sittemmin neitokainen ei enää julkaissut yhtä suuria hittejä, mutta jatkoi musiikkiuraansa siitä huolimatta. Kaljuksi ajellusta päästään tavaramerkkinsä aikoinaan tehnyt Sinead O’Connor on nykyisin 44-vuotias ja hiuksetkin ovat jo kasvaneet takaisin. Hänen nykyistä ulkomuotoaan ihmetelläänkin parhaillaan amerikkalaisissa viihdelehdissä.

Sinead O’Connor julkaisi ensimmäisen listoille nousseen Mandinka-nimisen singlensä vuonna 1988, mutta vasta kaksi vuotta myöhemmin julkaistu Nothing Compares 2 U rikkoi potin ja nousi muiden muassa Britannian singlelistan ykköseksi. Sittemmin singlet nousivat parhaimmillaan enää hädin tuskin Top 20 -listalle ja Sinead jäi yhden hitin ihmeeksi.