Käytännön pila pieleen – teinipoikaa uhkaa vuosien vankilatuomio

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa kohistaan parhaillaan erikoisesta tapauksesta, jossa 18-vuotias Tyell Morton on joutumassa jopa vuosiksi vankilaan pieleen menneen käytännön pilan takia. Tapaus aiheutti nimittäin massiivisen poliisioperaation, ja viranomaiset haluavat nyt jonkun pään vadille.

Tyell Morton päätti tehdä koulunsa päättymisen kunniaksi kepposen ennen kuin aikuisten maailma kutsui uusiin haasteisiin. Päättäjäispäivänä 31. toukokuuta hän livahti kouluun pienen paketin kanssa ja pian sen jälkeen livahti ulos ilman pakettia. Asiasta uutisoineen Manolith-julkaisun mukaan laatikossa oli puhallettava seksinukke, jonka poika oli täyttänyt koulun vessassa ja jättänyt sinne.

Tarkkasilmäinen vartija huomasi tapauksen ja pelkäsi että poika oli kuljettanut paketissa pommin kouluun. Hälytyksen johdosta koulu eristettiin ja sinne suuntasi pommikoiria ja pommiryhmiä etsimään mahdollisia räjähteitä. Mitään ei sellaista ei kuitenkaan löytynyt, mutta pommiryhmä löysi ”pumpattavan barbaran” vessasta. Nyt syyttäjä Philip J. Caviness on nostanut teinipoikaa vastaan syytteen, joiden vuoksi poika voi joutua peräti kahdeksaksi vuodeksi vankilaan. Syyttäjän mukaan verovaroja ei pitäisi tuhlata tällaisiin turhiin operaatioihin.