Duran Duran -laulaja sairastui – kaikki Euroopan keikat peruttu

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimpiin yhtyeisiin erityisesti 80-luvulla lukeutunut Duran Duran oli tekemässä kuluvana kesänä massiivista paluukiertuetta, mutta nyt suunnitelmat ovat kariutuneet kesken turneen. Koko kiertue on nimittäin peruttu.

Yhtyeen laulaja Simon Le Bon on kärsinyt äänihuulten rasituksesta, ja nyt vaiva on johtanut kiertueen peruuntumiseen. Kiertueen oli määrä alkaa pian Dublinista, mutta lääkärien suosituksesta kesän suunnitelmat menivätkin uusiksi. Ensimmäiset keikat yhtye peruutti samasta syystä jo toukokuussa. Vielä ei ole tietoa tullaanko kiertue toteuttamaan myöhemmin. Yksittäisiä keikkoja bändi voi mahdollisesti vielä tehdä.

Englantilainen Duran Duran perustettiin vuonna 1978 ja yhtye nousi kuuluisuuteen kokoonpanolla, johon kuului vokalisti Simon Le Bon, kosketinsoittaja Nick Rhodes, basisti John Taylor, kitaristi Andy Taylor ja rumpali Roger Taylor. Nimensä yhtye sai vuonna 1968 ilmestyneestä scifi-elokuvasta Barbarella, jossa esiintyi tiedemieshahmo nimeltä Durand-Durand.