Uhkea Jessica Alba pyöristyy silmissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijäkaunotar Jessica Alba nähtiin keväällä Suomessakin samanaikaisesti kahdessa elokuvassa, kun hän tähditti sekä Machete että Pienin painajainen perheessä -elokuvia. Parhaillaan Jessica Alba odottaa toista lastaan.

30 vuotta äskettäin täyttänyt kaunotar on nyt kuvattu harvinaisen äksyn näköisenä. Suuren vauvamasunsa kanssa kävelyllä ollut elokuvakaunotar ei selvästikään pitänyt paparazzeilta saamastaan huomiosta, sillä hänen hiuksensa ja meikkinsä eivät olleet parhaasta päästä, eikä masun kanssa liikkuminenkaan taitanut olla niitä mukavimpia asioita.

Taannoin Jessica kertoi ettei pidä itseään seksisymbolina, mutta myönsi seksikkään naisen maineen hivelevän perheenäidin itsetuntoa. Alba paljasti äskettäin myös vähemmän mairittelevia puolia itsestään, sillä hän kertoi olevansa hyvin mustasukkainen miehestään Cash Warrenista. Jessica paljasti tulevansa hulluksi, jos näkee miehensä flirttailevan toisten naisten kanssa.