Kihlattu teki oharit – Julia Tukiainen raivostui Facebookissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Facebookin käyttäjät ovat pitkään saaneet seurata jännitysnäytelmää Tukiaisten kohusiskosten profiileissa. Johanna Tukiaisen pikkusisko Julia ilmoitti äskettäin astelevansa altarille vielä tänä kesänä. Nyt suhteeseen on tullut mahdollisesti mutkia matkaan.

Raittiuttaan taannoin hehkuttanut Julia Tukiainen retkahti sittemmin juhlimaan rankasti, jolloin myös hänen pitkäaikainen Markus-poikaystävä hylkäsi hänet. Samana iltana sivuille ilmestyi tieto kihlautumisesta Hannu-nimisen joensuulaismiehen kanssa.

Julian kovasti hehkuttama unelmaviikonloppu rakkaansa kanssa Joensuussa on nyt kariutunut viime hetkellä. Julia oli jo matkalla rautatieasemalle lähteäkseen kihlattunsa luokse, kun mies soitti ja ilmoitti suunnitelmien muutoksesta. Julia raivosi siksi Facebokissa.

– Noniin, mies soitti just kun olin lähdössä et hänellä koulutus Tampereella koko vklopun, hmm… no hyvää kannattaa odottaa, Julia Tukainen kirjoitti ensin Facebookissa, mutta tunnelma muuttui pian saman kirjoituksen kommenteissa.

– KOHTA MÄ SUUTUN, mitäs vi**ua, mä olin jo matkalla juna-asemalle… mutta kyllä totuus paljastuu kun asutaan yhdessä, en jaksa uskoa et hän ei rakastaisi mua.

Stara seuraa parisuhdekiemuroiden kehittymistä.