Lindsay Ellingson on uusi Victorian enkeli

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallimaailman kuumimpaan kärkijoukkoon nousee vuosittain vain muutamia uusia nimiä, ja kuluvan vuoden kuumin tulokas on ylivoimaisesti Kate Upton. Hänen lisäkseen yksi tulokkaista on mahdollisesti niin ikään amerikkalainen Lindsay Ellingson.

Lindsay Ellingson on tähän mennessä tehnyt jo pitkän uran catwalkeilla, mutta merkittävin tunnustus tuli vasta nyt, kun Lindsay valittiin Victoria’s Secret -alusvaatemerkin uusimmaksi enkeliksi. Katso kaunottaren tuoreita kuvia tästä.

24-vuotias amerikkalainen mallikaunotar Lindsay Ellingson löydettiin malliuralle San Diegossa järjestetyssä ProScout-tapahtumassa. Debyyttinsä Lindsay teki vuonna 2005. Hän on sittemmin poseerannut muiden muassa Chanelin, Dolce & Gabbanan, Valentinon ja Christian Diorin muotinäytöksissä. Ellingson on lisäksi poseerannut Vogue, Elle, Marie Claire ja GQ -lehtien kansikuvissa.