Pippan seksikäs asu noteerattiin maailmalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuoden kohutuin uusi brittijulkkis on ylivoimaisesti Philippa Charlotte ”Pippa” Middleton, joka on nykyisin myös yksi maailman seuratuimmista julkkisnaisista. Sellaiseksi hän muuttui yhdessä hetkessä esiinnyttyään isosiskonsa häissä.

Tällä kertaa paparazzit ovat ikuistaneet Pippan varsin arkisissa askareissa, mutta silloinkin neitokainen onnistui osoittamaan olevansa kuuma trendsetteri. Middleton oli nimittäin pukeutunut lyhyeen mustaan nahkatakkiin ja mustavalkoiseen raidalliseen mekkoon. Asukokonaisuus päätyi oikopäätä myös amerikkalaisten viihdelehtien sivuille.

27-vuotias Pippa Middleton kuvattiin huhtikuussa osallistumassa thriathlon-kilpailuun Woodstockissa. Radio- ja televisiotähti Ryan Seacrest nimesi Pippan taannoin maailman halutuimmaksi naistähdeksi, ja monet amerikkalaiset televisiokanavat ovat jo kosiskelleet Middletonia vieraaksi ohjelmiinsa.