Tämän 15 Ranskan ympäriajoa tekee jaloille – katso karmea kuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ranskan ympäriajo on ylivoimaisesti maailman tunnetuin ja arvostetuin pyöräilykilpailu, jossa tapahtuu vuosittain myös vakavia onnettomuuksia. Kilpapyöräilijöiden lisäksi myös esimerkiksi kisaa kuvaavat moottoripyörät ovat törmäilleet katsojiin joskus kohtalokkainkin seurauksin.

Nyt verkossa ihmetellään kuluvan vuoden Ranskan ympäriajon kuvamateriaalia. Mukana on nimittäin myös raju kuva kilpapyöräilijä Georgie Hincapien jalasta, jonka perusteella suonikohjut saavat hieman uudenlaisen merkityksen. Kuva on peräisin kisan viidenneltä etapilta, eli Hincapiella on vielä matkaa maaliin.

Amerikkalainen George Hincapie on pyöräillyt ammattilaisena vuodesta 1993 saakka. Omien suoritustensa lisäksi hänet tunnetaan Ranskan ympäriajon legendan, Lance Armstrongin, joukkuetoverina.