Seepra ja aasi lisääntyivät keskenään – tässä hassu tulos

Nettivideot Ohhoh! · Stara.fi

Maailmalla on nähty jos jonkinlaisia ristisiitoksia, ja äskettäin verkossa ihmeteltiin myös valkoisten tiikerien sukurutsauksen surullista tulosta. Nyt keskenään ovat lisääntyneet seepra ja aasi. Tuloksena on joko aapra tai vastaavasti esimerkiksi saasi.

Erikoinen risteytys syntyi kiinalaisessa Xiamen Haicangin eläintarhassa, jossa viriili aasi oli päässyt hieromaan lähempää tuttavuutta samassa aitauksessa asustavan seepran kanssa. Seepran raskautta epältiin jo viime vuonna, mutta varmuus asiaan saatiin vasta helmikuussa.

Seepran ja aasin rakkauden hedelmä syntyi maanantaina aamuyöllä, ja synnytyksen tuloksena maailmaan putkahti osittain raidallinen aasi. Emo on ainakin tähän saakka pitänyt eläintarhan uteliaan henkilökunnankin kaukana jälkikasvustaan.