Eron tausta paljastui – tästä syystä poikaystävä jätti Paris Hiltonin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seurapiirineitokainen Paris Hilton erosi äskettäin pitkäaikaisesta poikaystävästään Cy Waitsista, kun tämä ei halunnut enää elää julkisuuden valokeilassa. Nyt Paris on jo löytänyt itselleen uuden komistuksen Kauhea kankkunen -elokuvan ohjaajasta Todd Phillipsistä.

Julkkistähdelle taannoin potkut antanut Cy Waits on kertonut julkisesti eron taustoista. Menestyvää liikemiesuraa tekevän Waitsin bisnekset kärsivät miehen omien sanojensa mukaan huomattavasti ollessaan yhdessä Hiltonin kanssa. Eron taustalla on siis henkilökohtaisten syiden lisäksi myös taloudelliset syyt.

– En halua puhua hänestä pahaa, mutta tiesin jo kuukausia aiemmin tulevasta erosta ja siitä että se tulee tapahtumaan, Cy Waits kertoi People-lehdelle.

Parisin vanhemmat Rick ja Kathy Hilton ottivat äskettäin taloaan vastaan peräti 10 miljoonan dollarin pankkilainan. Näinkään valtava pankkilaina ei automaattisesti ole merkki taloudellisista vaikeuksista, mutta takuulla se nostaa esiin kysymyksiä. Taannoin Nicolas Cage joutui ottamaan pankista kahden miljoonan lainan, mikä oli lopulta ensimmäinen merkki hänen täydellisestä vararikostaan ja kymmenien miljoonien jättiveloista.