Shokkiratkaisu: Black Eyed Peasin ilmoitus järkytti fanit

Viihdeuutiset · Stara.fi

The Black Eyed Peas -yhtye oli alkuvuodesta otsikoissa, kun eräs DJ syytti bändiä I Need A Freak -kappaleensa varastamisesta. Pari viikkoa sitten oikeus määräsi yhtyeen maksamaan miehelle miljoonakorvaukset kappaleen luvattomasta lainaamiseta.

Nyt Black Eyed Peas -yhtye on ilmoittanut iskevänsä hanskat tiskiin ainakin toistaiseksi, sillä vuorossa on pitkä tauko musiikista. Yhtyeen tähti Will.i.am vahvisti tiedot eilen Twitterissä ja kertoi bändin vetäytyvän telakalle välittömästi. Hänen mukaansa yhtye tekee toistaiseksi viimeisen keikkansa vielä tämän viikonlopun aikana.

Fanit ottivat uutisen eilen vastaan järkyttyneinä, mutta Will.i.am tyynnytteli heitä lupaamalla että suosikkiyhtye tekee vielä paluun. Fanit ilmaisivat kuitenkin Twitterissä pelkonsa siitä, että yhtyeen taru on lopullisesti ohi ja jäsenet keskittyisivät jatkossa ainoastaan soolomateriaaliinsa.