Kate Middletonin mekko paljasti liikaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britit rakastivat aikoinaan Prinsessa Dianaa erityisesti siksi, että hän oli maanläheinen ihminen, joka tunsi tavallisen kansan. Tuore kuninkaallinen, Herttuatar Catherine, on nyt kuitenkin pannut heti häiden jälkeen vielä paremmaksi käymällä muiden muassa ostoksilla tavallisessa supermarketissa.

Viime päivät Kate ja William ovat reissanneet maailmalla, ja Kanadassa Katen ylleen valitsema keltainen mekko paljasti liikaa. Tuulenpuuska sattui osumaan sopivasti mekon helmaan ja nosti sitä ylös juuri niin paljon, että kuninkaallinen peppu vilahti kameroiden ristitulessa.

Äskettäin Kate osallistui myös urheilukilpailuun, jossa hän oli mukana ensimmäisen kerran jo vuosia sitten. Kyseessä oli Thames-joella järjestettävä Cross Channel Challenge, johon Kate osallistui jo vuonna 2007. Tuolloin ikuistetuissa valokuvissa Kate nähtiin Pippa-pikkusiskonsa tavoin erittäin sporttisena.