Mollie Kingin paita petti ja paljasti rinnan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdemaailmaan tulee vuosittain lukuisia uusia lupaavia julkkiskaunottaria, joista vain murto-osa jää pysyvästi viihdelehtien otsikoihin. Yksi viime vuoden kuumista nousijoista oli brittiläinen malli ja laulajatähti Mollie King.

Mollie King on tullut kotimaassaan tunnetuksi The Saturdays -yhtyeen laulajana, mutta kansainvälinen läpimurto on vielä antanut odottaa itseään. Eilen Mollie kuvattiin Lontoossa ITV-kanavan studioilla, mutta hänen asunsa petti kuvaajien ristitulessa. Mollie oli pukeutunut löysään paitaan ilman rintaliivejä, joten tuloksena rinta paljastui kameroiden edessä.

22-vuotias englantilainen Mollie King tunnetaan mallina ja The Saturdays -tyttöyhtyeen laulajana. Bändillä on Britanniassa jo useita hittibiisejä. Mollie oli vuosina 2005 ja 2007 mukana X Factor -karsinnoissa, mutta ei päässyt koelauluja pidemmälle. Malliurallaan kaunotar on poseerannut esimerkiksi Gilletten mainoskampanjoissa ja näyttelijänä vilahtanut Myth ja Hollyoaks -televisiosarjoissa.