Big Brotherille takaisku – kilpailija lähti kotiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen seuraavaan Big Brother -taloon on juuri ryhdytty hakemaan asukkaita, mutta esimerkiksi Yhdysvalloissa kilpailu on parhaillaan meneillään. Heti tuotantokauden aluksi Big Brother koki takaiskun, kun kilpailun aikoinaan voittanut Dick Donato lähti talosta.

Donato ehti asua BB-talossa vain kuuden päivän ajan. Hän voitti aikoinaan ohjelman kahdeksannen jenkkikauden 44-vuotiaana ja palasi nyt taloon yhdessä tyttärensä Daniele Donaton kanssa. Isä ja tytär eivät olleet puheväleissä kolmeen vuoteen ennen kilpailua, joten sen uskotaan vaikuttaneen isän lähtöön. Hän itse kertoi poistuvansa henkilökohtaisista syistä.

Dick ja Daniele Donato ovat ainoat sukulaiset, joista molemmat ovat voittaneet Big Brotherin. Dick on amerikkalaisversion vanhin voittaja ja 21-vuotiaana voittanut Daniele puolestaan nuorin voittaja. Nyt tytär saa siis jatkaa ilman isäänsä jo toisen voittonsa tavoittelemista.