Katy Perry sairastui ruokamyrkytykseen – ikävät seuraukset

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Katy Perry on joutunut viime päivinä kärsimään rajusti pieleen menneen hiusten vaalennuksen tuloksista. Blondin sijaan hänestä tuli nimittäin vahingossa punapää. Sittemmin neitokainen on yrittänyt peitellä hiustensa väärää väriä, mutta huonolla menestyksellä.

Eilen Katy Perry joutui perumaan keikkojaan Yhdysvalloissa sairastuttuaan ruokamyrkytykseen. Laulajan tiedottajan mukaan ruokamyrkytys johti laulajan nestehukkaan, joka puolestaan heikensi tilaa entisestään. Ruokamyrkys huomattiin festarikeikalla, jonne matkustaessaan Perry tunsi itsensä huonovointiseksi. Chicagon ja Minnesotan keikat on nyt jouduttu siirtämään myöhempään ajankohtaan.

Vanity Fair -lehden avoimessa haastattelussa Katy Perry paljasti taannoin menettäneensä lapsuutensa vanhempiensa tiukan kristillisen uskonnon takia. Hänen vanhempansa eivät esimerkiksi antaneet Katyn lukea mitään muuta kirjaa kuin Raamattua ja kuunnella mitään muuta musiikkia kuin gospelia. Lehden kannessa neitokainen poseeraa tavoilleen uskollisena varsin rohkeasti.