Tuli irti esiintymislavalla – Rihannan konsertti keskeytettiin

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Rihanna on aiheuttanut viime aikoina pahennusta monin tavoin. Hänen rivot esiintymisensä ja raju musiikkivideonsa nousivat taannoin otsikoihin, ja viime viikolla Rihanna kuvattiin toikkaroimassa humalapäissään yökerhosta.

Nyt Rihanna on joutunut vaaratilanteeseen esiintyessään Dallasissa, Yhdysvalloissa. Keikka jouduttiin nimittäin lopettamaan kesken, kun esiintymislavalla ollut valopatteristo syttyi yllättäen palamaan kesken keikan pudottaen kipinöitä myös esiintymislavalle. Rihanna kommentoi itse tapahtunutta Twitter-blogissaan.

– DALLAS!!!! Saimme lavan palamaan tänään!!! Kirjaimellisesti!!! Minulla oli teidän kanssanne todella hauskaa!!! Minun pitää tulla pian takaisin. Nyt menen selvittämään mitä tapahtui, Rihanna kirjoitti.

Edellä mainittu Man Down -musiikkivideo kertoo naisesta, joka murhaa raiskaajansa. Rajun väkivallan takia videota on vaadittu kieltämään. Rihanna itse ei pidä videota liian rajuna, vaan hänen mukaansa kyse on ”taiteesta, jolla on sanoma”. BET-kanava ei suostunut hyllyttämään videota.