Selena Gomezin bikinikuvat päätyivät verkkoon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituin poptähti Justin Bieber on seurustellut jo kuukausien ajan kollegansa Selena Gomezin kanssa. 17-vuotiaan Justinin ja 18-vuotiaan Selenan suhde tuli järkytyksenä erityisesti Bieberin teini-ikäisille tyttöfaneille.

Nyt Selena on kuvattu nauttimassa vapaapäivästään uhkeana bikineissä. Kuvat ovat ne julkaisseiden verkkolehtien mukaan peräisin Selenan uuden Monte Carlo -elokuvan kuvauksista, joten samalla saadaan myös hieman esimakua Selenan tulevasta leffasta.

Aiemmin tällä viikolla Selena Gomez ilmoitti joutuneensa lopettamaan nettisurffaamisen verkosta löytyvän ikävän materiaalin takia. Neitokainen ei halua törmätä tappouhkauksiin verkossa.

– Se on outoa, todella outoa, mutta en kiinnitä siihen huomiota. Yritän elää elämääni mahdollisimman normaalisti. En halua kiinnittää huomiotani siihen mitä maailmalla minusta puhutaan. En lue lehtiä ja yritän olla käyttämättä internetiä, mutta sitä ei voi kokonaan välttää, Selena Gomez kertoi Scotland’s Daily Record -lehdelle.