Suomalainen hittiartisti kiistää putkareissun Turussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippusuosittu kotimainen hiphop-yhtye Jare & VilleGalle esiintyi eilen iltapäivällä Ruisrockissa. Tänään Stara on saanut useilta tahoilta raportteja, joiden mukaan parivaljakko olisi suunnannut seurueineen viettämään railakkaita jatkobileitä Turun yöhön ja The Monkey -yökerhoon.

Silminnäkijöiden mukaan Jare ja VilleGalle olivat vauhti päällä, ja illan aikana ravintolan henkilökunta sai lopulta tarpeekseen VilleGallen käytöksestä. Tästä syystä ravintolan vahtimestarit joutuivat lopulta laittamaan räppärille käsiraudat ennen kuin hänet annettiin poliisien haltuun.

Stara ei päivällä tavoittanut VilleGallea kommenttia varten. Myöhemmin artisti otti yhteyttä toimitukseen ja kiisti tapahtumat. VilleGalle kertoi Staralle olleensa lauantai-illan Turun sijaan Helsingissä, jonne hän ilmoitti suunnanneensa suoraan Ruisrockista. Artistin mukaan joku huijari on mahdollisesti esiintynyt VilleGallena kyseisessä ravintolassa. Räppäri kuitenkin myönsi Staralle, että bändi seurueineen oli varannut etukäteen pöydän ko. ravintolasta.