Murhaaja osallistui television deittiohjelmaan – jäi heti kiinni

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ylenpalttinen julkisuushakuisuus ei useinkaan ole kovin tervettä, mutta nyt eräs kiinalainen mies on joutunut samasta syystä kaltereiden taakse. Kyseessä oli tosin murhaaja, joka jäi kiinni peräti kolmetoista vuotta murhan jälkeen osallistuttuaan television deittiohjelmaan.

40-vuotias mies syyllistyi syyttäjän mukaan murhaan 13 vuotta sitten, mutta onnistui pakenemaan lain pitkää kouraa. Hän vaihtoi pakomatkansa aikana myös nimeään, mikä vaikeutti etsintöjä entisestään. Lopulta mies teki kuitenkin kohtalokkaan virheen ja ilmoittautui Heilongjiang Satellite TV -kanavan suositun realityohjelman kilpailijaksi.

Mies löysi deittiohjelmasta itselleen kumppanin, mutta siihen onni sitten loppuikin. Eräs katsoja nimittäin tunnisti miehen ja ilmoitti havainnostaan poliisille. Mies pidätettiin pian sen jälkeen ja joutuu nyt vastaamaan murhasyytteeseen oikeudessa.