Hengenvaarallisen härkäjuoksun rajut kuvat julki – katso

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmalta löytyy lukuisia toinen toistaan vaarallisempia lajeja ja tapahtumia, joita hurjapäät ympäri maailmaa kokoontuvat harrastamaan. Yksi erikoisimmista ja samalla myös tunnetuimmista on Espanjan Pamplonassa järjestettävä härkäjuoksu.

Viime viikolla järjestetyssä tämän vuoden härkäjuoksussa on nyt loukkaantunut jälleen kymmeniä osallistujia. Heistä arviolta kymmenen loukkaantui pelkkiä pintanaarmuja vakavammin. Vakavimmin loukkaantui australialainen, jonka reiden härän sarvi läpäisi.

Nyt verkossa on julkaistu tapahtumasta ABC News -kanavan rajua kuvamateriaalia. Kuvien perusteella on suoranainen ihme, ettei loukkaantuneita ole merkittävästi ilmoitettua enempää. Tuhatkiloiset härät nimittäin ruhjovat kuvissa lukuisia ihmisiä. Pelkkää härkien pakenemista tapahtuma ei tosin ole, sillä Pamplonassa voi juhlia ilman sitäkin.