Ruokaravintolan ikäraja järkyttää – alle kuusivuotiaille porttikielto

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisissa iltaravintoloissa on lähes poikkeuksetta 18 vuoden tai sitä korkeampi ikäraja. Maailmalla varsinaisia ikärajoja ei ole aina lainkaan, mutta nyt eräs ruokaravintola on onnistunut suututtamaan perheelliset asiakkaansa erikoisella päätöksellään.

McDain’s -niminen ravintola on nimittäin asettanut asiakkailleen ikärajan, jonka mukaan alle kuusivuotiailla ei ole lainkaan asiaa sisään edes vanhempiensa kanssa. Syy moiseen ratkaisuun on varmasti kaikille selvä, sillä itkevät ja huutavat pikkulapset ajavat muut asiakkaat hermoromahduksen partaalle.

Monroevillessä Pennsylvaniassa sijaitseva ravintola markkinoi itseään nyt lapsivapaana vyöhykkeenä ja saa varmasti suuren suosion. Perheelliset ovat kuitenkin järkyttyneitä erikoisesta ikärajasta. Omistaja Mike Vuickin mukaan alle kuusivuotiaiden lasten äänenvoimakkuutta ei voi säätää. Asiasta uutisoineen ABC-kanavan mukaan ikäraja astuu voimaan 16. heinäkuuta.