Big Brother -huhumylly paisuu – sekasotkuun saatiin selitys

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen seuraavaan Big Brother -taloon on juuri ryhdytty hakemaan asukkaita, mutta esimerkiksi Yhdysvalloissa kilpailu on parhaillaan meneillään. Kerroimme eilen kuinka kauden aluksi kilpailun aikoinaan voittanut Dick Donato poistui talosta.

Donato ehti asua BB-talossa vain kuuden päivän ajan. Nyt sekaviin tapahtumiin on saatu selitys, sillä mies halusi itse selventää asiaa julkisuudessa liikkuneiden hurjien huhujen takia.

– Minua ei heitetty ulos eikä viety putkaan. Minulta ei löydetty syöpää eivätkä äitini, poikani tai tyttöystäväni olleet onnettomuudessa eivätkä he vaikuttaneet lähtööni. Myöskään veljeni ei kuollut, koska minulla ei edes ole veljeä. Huhut ovat lähteneet käsistä, Dick Donato kertoi RTV Zonelle.

– Tämä ei ole myöskään julkisuustemppu. Haluan pahoitella tapahtunutta, jota ei oltu suunniteltu mitenkään etukäteen. Menin BB-taloon aikomuksenani voittaa, mutta Isoveli kutsui minut päiväkirjahuoneeseen ja siellä sain huonoja uutisia eräästä läheisestäni. Minä päätin lähteä heti talosta.

Dick Donato voitti aikoinaan ohjelman kahdeksannen jenkkikauden 44-vuotiaana ja palasi nyt taloon yhdessä tyttärensä Daniele Donaton kanssa. Dick ja Daniele Donato ovat ainoat sukulaiset, joista molemmat ovat voittaneet Big Brotherin. Dick on amerikkalaisversion vanhin voittaja ja 21-vuotiaana voittanut Daniele puolestaan nuorin voittaja.