Seksikkäimmän naisen synttäribileet: 50 000 euroa alkoholiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Englantilainen supertähti Cheryl Cole tuli aikoinaan tunnetuksi Girls Aloud -tyttöbändin jäsenenä. Sittemmin soolouraa tehnyt ja X Factor -tuomarinakin tunnettu kaunotar täytti äskettäin 28 vuotta. Hulppeita synttäribileitä muistellaan vielä pitkään.

Daily Mirror -lehden saamien tietojen mukaan Cheryl varasi juhliinsa keskimääräistä enemmän viinaksia, sillä pelkkään alkoholiin kului peräti 50.000 euroa. Lähipiiristä kuiskittiin, että kaunotar halusi juhlien olevan hänen näyttävä paluunsa. Tuolla juomamäärällä on vaarana, että monikaan ei muista bileiden tapahtumia. Suurin osa budjetista kului tosin samppanjaan.

Viime kuussa Cherylin kerrottiin nimittäin palanneen ex-aviomiehensä Ashley Colen luokse tämän taannoisesta uskottomuudesta ja pariskunnan avioerosta huolimatta. The Sun -lehti kertoo Ashleyn suunnittelevan parhaillaan uutta kosintaa ja etsivän kihlasormusta.

Shokkikäänne on erottanut Cheryl Colen hänen ystävistään, jotka eivät sulata sitä, että Cheryl viettää aikaa entisen pettäjämiehensä kanssa. Myös Cherylin äiti Joan on varoittanut tytärtään palaamasta yhteen. Ashleyn äiti on puolestaan lehtitietojen mukaan innoissaan eroparin uudesta lähentymisestä.