Hilary Duff paljasti huimat bikinimuotonsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lapsitähtenä aikoinaan tunnetuksi tullut Hilary Duff muistetaan parhaiten huippusuositusta Lizzie McGuire -televisiosarjasta. Sittemmin Duff laajensi uraansa näyttelemisestä ja laulamisesta myös kirjallisuuden pariin.

Taannoin Hilary hauskutti paparazzikuvaajia esitellessään SoBe-juomamerkin New Yorkissa järjestämissä julkkisbileissä kirjaimellisesti muhkeita melonejaan. Nyt upeavartaloinen neitokainen on ikuistettu vuorostaan rantatunnelmissa tummansinisissä bikineissä.

23-vuotias Hilary Duff on naimisissa NHL-jääkiekkoilija Mike Comrien kanssa. Kihlautuessaan hän sai miljoonan dollarin arvoisen kihlasormuksen. Avioliittoon pari vihittiin Santa Barbarassa kesällä 2010. Duff on paljastanut pitävänsä avioliittonsa mielenkiintoisena muun muassa lähettämällä seksikuvia miehelleen. Duff teki viime vuonna sopimuksen kirjasarjan kirjoittamisesta, ja seuraavana syksynä hän julkaisi nuorille aikuisille suunnatun romaaninsa Elixir.