Suosikkijuontaja Jaakko ”Putous” Saariluoma saa kyytiä Jämin taivaalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Stand up -koomikkona, näyttelijänä ja Putous-ohjelman tähtenä tunnettu Jaakko Saariluoma saa rautaisannoksen harrasteilmailua Jämillä ensi lauantaina 16. heinäkuuta Jämijärven lentokentällä järjestettävässä Jämi Fly In -ilmailutapahtumassa.

Jämin lentonäytöksen johtaja Ari Tolonen vie Jaakko Saariluoman Jämin taivaalle Cessna Aerobat -koneella. Kuten koneen nimikin jo paljastaa, ei kone tule juuri oikein päin pysymään. Ennen Tolosen antamaa kieputusta Saariluoma käy pudottamassa Apulanta-yhtyeen laulusolistin Toni Wirtasen viiden kilometrin korkeudesta kentän päältä Comp Air 8 -hyppykoneella.

Vanha sanonta kertoo, että ”lahjattomat treenaavat”. Mikäli Saariluoman kädet eivät tärise edellä mainitun kokemuksen jälkeen, annetaan miehen kokeilla lennokin lennätystä yleisön edessä. Sään salliessa Saariluoman päivä Jämillä huipentuu vielä kuumailmapallolentoon. Lisätietoja tapahtumasta tästä linkistä.